Grane Fotball valgt som pilotklubb i pionerprosjektet #fotballforALLE

  • 19. april 2024

Grane Arendal Fotball er valgt ut som en av seks klubber i Agder som får være med på prosjektet #fotballforALLE. Dette er et prosjekt i regi Sørlandsfotballens venner og NFF Agder for å jobbe med å redusere frafallet og øke rekrutteringen til fotballen blant unge i Agder. Det er et pionerprosjekt på landsbasis som Grane Fotball skal delta i.

I #fotballforALLE prosjektet i regi av Sørlandsfotballens venner og NFF Agder får klubbene midler til å dekke en 50% stilling i fire år for å jobbe med å redusere frafallet og øke rekrutteringen til fotballen blant unge i Agder. Se bildet under som viser klubbens inkluderingsansvarlig Megan Sommer Strand sammen med representanter fra de andre klubbene MK, FK Vigør, Donn, Vindbjart og Otra IL. Det vises til vedlagte link fra NFF Agder nederst i artikkelen

Som sentrumsklubb med flere skoler, nasjonaliteter og familier med ulik bakgrunn har Grane Fotball noen utfordringer som vi hver eneste dag står ovenfor. Vi gjør mye, og blant annet inkluderingsprisen i 2022 er et godt bevis på det, men vi ønsker å gjøre enda mer for barn og unge i Arendal. Derfor er denne tildelingen utrolig gledelig, og et bevis på det målrettede arbeidet i klubben.

Se pressemelding.